torsdag 24 januari 2013

Ännu mer vinter
















                   Efter dagens  promenad i minus tio grader är det skönt med en tupplur på mattes tröja.
Gissa vem som sover bredvid!!
    



9 kommentarer:

  1. Otroligt vackert, vilka vinterbilder!

    Ha det fint, kram Marie-Louise

    SvaraRadera
  2. Så nydelige vinter bilder du har tatt ! Fritt for å ikke få den store istappen i hodet !!!Du har jo klart å få frem hvert snø korn , det er så fiint ! God torsdags kveld til deg og en god klem !

    SvaraRadera
  3. Ujujuj vad tjusigt! Älskar bilden med ormhasseln och den med istappen! Underbart! Och lilla vovvan hon är ju för goe! Tack för alla vackra bilder vi får avnjuta! Kramis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, den med ormhasseln hade jag tänkt utesluta! Där ser man! Kramis!

      Radera
  4. Vilka fantastiskt vackra bilder från vacker natur! Och jag blir så avis när jag ser den fina ormhasseln, det är så fint med snö på just den!
    Vi har också haft fint väder nu ett par dagar och allting blir mycket roligare då!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  5. Åh så fint. :)
    sv: Nämen åh, så otroligt glad jag blir. Tusen tack fina vännen!
    Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera!
    Stora kramar. ♥

    SvaraRadera
  6. Så koselig bilde. Deilig å sove varmt og godt når man har luftet seg ute i kulden :-) ønsker deg en fin fredag imorgen og helg :-) Pam

    SvaraRadera
  7. Vilka vackra foton du visar!! :) Istappen kändes nästan hisnande med det så blå bakom! Härligt att se och ormhasseln blir jag smått avis på. Jag köpte en liten gren på vår blomsteraffär för 80 kr...

    Tack för tipset om vad min hund kan äta. Jo vi har provat förr men han behövde medicin. Så nu hoppas vi verkligen att det blir bra och håller i sig annars måste vi till ett djursjukhus med honom. Lilla hunden sov hela förmiddagen med korta vakenstunder då han drack vatten. Får se hur det går inatt.

    Trevlig helg! :)

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  8. Jättefina Bilder! Det är ju så vackert nu. Igår tänkte jag fotografera, men vi var tre som gick + hunden (mannen, fosterdottern och jag) och vi pratade så att jag glömde... Idag är nästan ingen frost kvar... Men jag gillar att det närmar sig våren med stormsteg, och att temperaturen stiger...
    Ha en skön lördag
    kram elsamarianne

    SvaraRadera

Kul om du vill lämna ett litet spår när du har tittat in! Jag blir så glad för varje kommentar.. Nu får även du som inte har någon egen blogg möjlighet att kommentera. Hur länge beror på vad som händer. Men tag chansen och skriv en liten hälsning nu. Alla gulliga kommentarer mottages tacksamt!